Film 'Our Little Sister' op witte doek in Bibliotheek Neede

NEEDE - Op donderdagavond 6 februari, vanaf 20.00 uur, is in de Bibliotheek Neede de film 'Our Little Sister' te zien. Iedereen is van harte welkom voor dit heerlijke filmavondje. De toegangsprijs is zes euro en leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting.

Bij de begrafenis van hun vijftien jaar geleden vertrokken vader maken drie jongvolwassen zussen kennis met een nieuw familielid: hun dertienjarige halfzusje Suzu (Suzu Hirose), die na het vertrek van haar moeder nu zit opgescheept met vaders derde vlam. In een opwelling vraagt Sachi, de oudste, of Suzu niet bij de zussen in wil trekken. Zo geschiedt.

Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Het totale overzicht van alle films is te zien op www.oostachterhoek.nl/cinebieb.
Toegangskaartjes voor de films zijn te koop via de site. Na de film wordt een consumptie aangeboden en kan men onder het genot van dit drankje nog even gezellig napraten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden