Gratis cursus DigiSterker in bibliotheek


EIBERGEN - Aangifte doen bij de Belastingdienst. Een verhuizing doorgeven aan de gemeente. Huur- of zorgtoeslag aanvragen. Allemaal zaken die steeds vaker via internet geregeld moeten worden. Dit kan lastig zijn, vooral voor iemand die niet zo handig is met een computer en met internet. Daarom biedt de bibliotheek de cursus 'Digisterker : werken met de e-overheid' aan. Vanaf 19 februari wordt 'Digisterker' gegeven in de Bibliotheek Eibergen. Deelname is voor iedereen gratis.

In deze cursus leert men stap voor stap en in een rustig tempo om de weg te vinden op de sites van de overheid. 'Digisterker' bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur en wordt gegeven in de Bibliotheek, Grotestraat 58 in Eibergen. De startdatum en -tijdstip is woensdag 19 februari, om 10.00 uur. Deelname is geheel gratis.

Wie zich wil aanmelden of vragen heeft, kan terecht op www.oostachterhoek.nl/digisterker. Daar is alle informatie te vinden en kan men zich ook aanmelden. Bellen kan ook met het Servicebureau: 088-0062929.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden