Ben en Carmen. Foto: Hardy Klink
Ben en Carmen. Foto: Hardy Klink (Foto: )

Ben & Carmen Steneker met gastartiesten in Neede.

NEEDE - Op zondagmiddag 9 februari is er in Zalencentrum De Olde Mölle, Diepenheimseweg 21 in Neede een extra feestelijke countrymiddag. Ben Steneker wordt 85 jaar en hij viert dat met fans uit alle delen van Nederland, vrienden, en zijn familie in Neede. Naast de optredens van Ben Steneker met dochter Carmen ontvangt hij als speciale gasten Sandra Vanreys, afkomstig uit Aalten, Anna M. Rose en de sympathieke zanger Gerard Bierman. De middag is toegankelijk voor iedereen, de entree is tien euro en men kan reserveren via b.p.steneker@home.nl of 053-569 6878 (na 11 uur). De aanvang is 14.30 uur en de zaal is geopend vanaf 14 uur.

Ben Steneker wordt wel de nestor van de countrymuziek in ons land genoemd omdat hij als een van de eersten deze muziekstijl in Nederland introduceerde d.m.v. zijn platen en optredens.
Met Lydia en de Melody Strings had hij in de vijftiger jaren een enorme hit met het nummer Send me the Pillow. Solo vervolgde hij daarna zijn carrière en stond in radio- en TVshows met o.a. Willie en Willeke Alberti en in de Gert en Hermien shows. Hij deelde b.v. podia met Johnny Cash (Ahoy) , Bobbie (Detroit City) Bare, Freddy Fender en de Bellamy Brothers. Sinds 1980 was hij meer dan 40 keer in de USA voor optredens en ontving er veel Awards. Een carrière van ruim 60 jaar laat zich niet in een paar woorden samenvatten.
De laatste 15 jaar treedt Ben op met dochter Carmen en zij was 4 keer met haar vader in de USA om op te treden. Van de 5 Duetten DVD's zendt SKY TV in Engeland en Ierland regelmatig clips uit.
Dankzij verzoeken van de kijkers zijn Ben en Carmen daarom vaak in genoemde landen te vinden voor optredens.
Sandra Vanreys begon haar carrière min of meer in Ben's Countryclub in Haaksbergen. Ze heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige geliefde zangeres en recent verscheen haar nieuwe CD die zeker te koop zal zijn op 9 februari.
Anna Mc. Rose trad al enkele keren succesvol op met Ben en Carmen in Haaksberen en op verzoek van velen is ze nu in Neede te gast. Voor haar staat binnenkort een optreden in Wenen gepland en haar agenda is inmiddels mooi gevuld.
Gerard Bierman is een goede vriend van Ben en Carmen en deze sympathieke zanger met de mooie stem zal het publiek ongetwijfeld aan zich weten te binden.

Meer berichten