Het prinsenpaar van de Holtkleuvers. Foto: PR
Het prinsenpaar van de Holtkleuvers. Foto: PR

Carnaval bij De Holtkleuvers

HOLTERHOEK – De jaarlijkse carnavalsavond van de Holtkleuvers zal dit jaar plaatsvinden op zaterdagavond 15 februari. De avond zal stipt 20.11 uur (zaal open om 19.45 uur) worden afgetrapt met president Theo Huls, prinses Maria en adjudante Marijke, onder begeleiding van de Grensmarietjes. De organisatie heeft weer een spetterend programma voorbereid met verrassende optredens van Holterhoekse bodem. De Grensmarietjes en DJ Doubble B zullen de avond muzikaal begeleiden. Ook zal natuurlijk het nieuwe prinsespaar van 2020 worden onthuld. De aanwijzingen voor dit nieuwe prinsenpaar zijn als volgt; ze bunt een echt prinsenpaar, vies en schoon, kump hier dicht bie mekaar, ze hebt allebei iets met pk's en het is aardig nieuw um hun hen.

De jaarlijkse klootschietmiddag zal dit jaar (voor het laatst) plaatsvinden op zondag 9 februari, traditioneel een week voor de carnavalsavond. Men kan inschrijven van 13.30 uur tot 14.00 uur bij Café Haak & Hoek, Holterhoekseweg 6 te Groenlo. Ook voor de jeugd (circa 6-12 jaar) zal begeleiding aanwezig zijn om een rondje te gaan klootschieten. De uitslag wordt om ongeveer 17.00 uur bekend gemaakt. Dit is de laatste klootschietmiddag die georganiseerd zal worden. Vanaf volgend jaar zal er een andere invulling worden gegeven aan deze middag.

Winactie
Als men een dinerbon wil winnen, kan men vóór 20.11 uur een briefje inleveren bij de kassa. Op het briefje staat de naam van de deelnemer vermeld en de namen van de nieuwe prins(es) en adjudant(e).

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden