Sophie Hilhorst. Foto: PR
Sophie Hilhorst. Foto: PR (Foto: )

Sophie Hilhorst te gast in Schrijfcafé Eibergen

EIBERGEN - De laatste bijeenkomst van het Schrijfcafé in de Bibliotheek Eibergen (Grotestraat 58) op 13 februari staat in het teken van een jonge schrijfster uit Beltrum: Sophie Hilhorst. Zij zal tijdens deze avond vertellen over haar boeken en het schrijfproces.

Rond je 20ste al drie thrillers op je naam hebben, dat kunnen niet veel mensen zeggen. Sophie Hilhorst uit Beltrum wel. Bracht ze eerder al 'Kamer 237' en 'Friese duisternis' uit, eind 2018 zag haar boek 'Zo moeder, zo dochter' het levenslicht. In dit laatste boek, waar de jonge Beltrumse een jaar aan werkte, staan twee moorden centraal. "Dit boek is heel anders dan mijn vorige twee. Er komen verschillende verhaallijnen in voor die ik allemaal van tevoren heb uitgedacht. Bij mijn vorige boeken was dat niet zo. Ook is mijn taalgebruik veel volwassener geworden. Ik ben echt trots op dit boek", aldus de schrijfster in een interview met Barbara Pavinati.
Tijdens het Schrijfcafé wordt op informele wijze gepraat over schrijven en alles wat daarbij komt kijken. Onder het genot van koffie of thee wisselen de deelnemers gedachten en ideeën uit over meegebrachte teksten, al dan niet zelf geschreven. Schrijfervaring is absoluut niet nodig. Barbara Pavinati, die de avonden leidt, trapt elk samenzijn af met een inbreng van eigen pen.
De avond begint om 20.00 uur en deelname kost 5 euro. Er kan ter plekke worden betaald. Aanmelden wordt op prijs gesteld en is mogelijk via onderstaande website.

oostachterhoek.nl/schrijfcafe

Lees ook

Meer berichten