Registerpodoloog en medisch pedicure Sandra Kremer van Podozorg  Neede. Foto: Rob Weeber
Registerpodoloog en medisch pedicure Sandra Kremer van Podozorg Neede. Foto: Rob Weeber (Foto: )

Sandra Kremer start Podozorg Neede

NEEDE - Podozorg is het bedrijf van registerpodoloog en medisch pedicure Sandra Kremer. Zij begon haar carrière ooit als apothekersassistente, maar switchte het vakgebied. Wel wilde ze binnen de medische sector werkzaam blijven. Sandra heeft een eenmanszaak en verdeelt haar tijd tussen haar vestigingen in Eibergen, Zelhem, Almelo en Emmen. Vanwege haar verhuizing van Almelo naar Neede startte zij per 1 februari ook een Podovestiging in Neede, zij het aan huis dit keer.

Door Rob Weeber

Als medisch pedicure behandelt ze de voet. Als registerpodoloog, een Hbo-opleiding, kijkt ze breder. Binnen dit vakgebied gaat de aandacht ook naar de stand van voeten, knieën en heupen uit. Verder verzorgt ze steunzolen en protheses. Haar bedrijf Podozorg heeft een franchiserelatie met Podozorg Nederland. Voordeel hiervan is dat men met een grote groep gelijkgestemden naar de allerhoogste kwaliteit van dienstverlening streeft en een uniforme behandelwijze aanhoudt. In geval van het toedienen van injecties of van afwijkingen die operatief moeten worden verholpen, verwijst Sandra haar cliënten door naar de Bergman Clinics in Naarden. Deze zogenaamde 'focuskliniek' richt zich op bewegen en is gespecialiseerd in de voet.
Cliënten kunnen bij Podozorg alleen op afspraak terecht, maar hoeven geen verwijzing van arts of fysiotherapeut te hebben. Op dinsdag- en donderdagochtend is Sandra in Eibergen aanwezig, op de woensdagmiddag en –avond in Zelhem. In Almelo kan men op maandag terecht. Sandra is een keer in de drie weken in Emmen. Voor Neede kan men op overige dagen/dagdelen terecht, ook op zaterdag. Podozorg Neede is gevestigd aan de Höfteweg 19 Neede. Tel: 0545-844635 of 06-15063191.

Meer berichten