Inschrijving gestart voor Oranjemarkt Eibergen.

Algemeen

EIBERGEN - Toeristisch Informatie Punt ( TIP ) InEibergen organiseert ook dit jaar weer de traditionele Oranjemarkt op Koningsdag met ruim 250 kramen. Deze gezellige markt is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste in de regio.

Particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen worden opgeroepen zich hiervoor in te schrijven via de website: www.ineibergen.nl. Deelnemers kunnen een voorkeursplaats kiezen en bij tijdig inschrijven verzekerd zijn van een favoriete standplaats.
De Oranjemarkt wordt gehouden op Koningsdag, maandag 27 april in het centrum van Eibergen, van 10.00 tot 16.00 uur.
De Oranjemarkt mag gezien worden als een vrije markt. Alles mag - binnen redelijke grenzen - te huur, te koop of ter informatie aangeboden worden. Iets demonstreren wordt zeer op prijs gesteld. Deelname aan de markt kost 31 euro inclusief kraam, zonder kraam zijn de kosten 21 euro. Speciaal voor kinderen zijn er voor 6 euro grondplekken op het gras rondom de Oude Mattheüs kerk, waar ze hun speelgoed kunnen verkopen. Muzikanten mogen gratis op de markt staan, in overleg met de TIP, dus wel even vooraf contact opnemen.
Voor meer informatie kan men contact opnemen met Toeristisch Informatie Punt Eibergen, Grotestraat 59, tel. 0545-471911, info@tipineibergen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant