Jubilerende vrijwilligers werden in de bloemetjes gezet. Foto: PR
Jubilerende vrijwilligers werden in de bloemetjes gezet. Foto: PR

ReumaNederland zet vrijwilligers in het zonnetje

Algemeen

EIBERGEN - Op 20 februari werd een aantal zeer trouwe vrijwilligers van collecte-comité Eibergen door ReumaNederland in het zonnetje gezet. Eibergen heeft een zeer goed georganiseerd en loyaal comité met al jaren een hele mooie constante opbrengst. In 2019 was dit 6680 Euro. Al vele jaren wordt het comité geleid door Johan en Joke Veldhuis.

Oscar Baars, regio-coördinator van ReumaNederland, is trots op het team en heeft trouwe collectanten en bestuursleden bedankt en gehuldigd.
Tien jaar actief zijn de dames Nijland-Ruessink en Schutten. Al vijftien jaar in touw zijn de dames Gussinkloo, Haalrink en Spoor en de heer Maarse. Twintig jaar zetten zich in de dames Te Biesebeek, Blaauboer, Haarman, Karnebeek en Storteler. Dertig jaar zijn de dames Penterman en Wiegerinck vrijwilliger en als veertig jaar in touw zijn de dames Krooshof-Nijhof en Rietman. Bijzonder is deal vijftigjarige inzet van de dames Griesen-Nijhof en maas en de heren Te Nijenhuis en Wolters.
Oscar Baars benadrukte het belang van de collecte voor ReumaNederland. Met twee miljoen. mensen die aan een vorm van reuma lijden, blijft wetenschappelijk onderzoek naar medicijnen enorm belangrijk.
De collecte van ReumaNederland wordt dit jaar gehouden van 16 tot 21 maart. In Eibergen, Beltrum en Rekken gaan dan ruim 140 collectanten van deur tot deur.
Nieuwe collectanten (in de hele regio) zijn zeer welkom. Men kan zich aanmelden bij regio-coördinator Oscar Baars: o.baars@reumanederland.nl of tel. 06 - 22 29 07 60.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant