De band Loft. Foto: PR
De band Loft. Foto: PR

Muziekavond van Podium Neede

Algemeen

NEEDE - Zaterdag 14 maart is er weer een gezellige avond met muziek in de Van Gellicumzaal in Neede. De bands Loft en Unexpected zorgen voor een avond met gevarieerde muziek, waarbij Loft hoofdzakelijk nummers uit de fantastische jaren 60/70 brengt en het oudste nummer van Unexpected uit 1961 stamt en het nieuwste uit 2009.

Loft is een negenkoppige coverband en bestaat al meer dan 10 jaar. De leden komen uit de regio en de zanger is geen onbekende in Neede. Tonny Riethorst is als ex-zanger van The Flames een begrip te noemen. De ervaren muzikanten staan garant voor een fijne avond met bekende hits. Ze spelen onder andere werk van The Rolling Stones, The Beatles, Creedence Clearwater Revival en de Bee Gee's, maar ook Nederlands werk van Sandy Coast, Earth and Fire en de Golden Earring.
Unexpected is een band met zes –bijna te- laatbloeiers. Uitzondering is natuurlijk Anton Bouwens die een schat aan ervaring heeft en grote bekendheid genoot als bassist bij The Flames. De bandleden komen uit Neede, Borculo en Geesteren en het is dus een puur Berkellandse band. Alleen al voor het feit dat het merendeel op latere leeftijd met muziek is begonnen, verdienen zij ieders aandacht en waardering, want niet iedereen heeft zoveel lef en doorzettingsvermogen.
Aanvang 20.30 uur, zaal open 20.00 uur. Er zijn beperkt zitplaatsen. Kaarten vijf euro zijn verkrijgbaar aan de zaal en bij Tabakorie Rona, Oudestraat 6 in Neede, tel. 0545 – 29 42 81.
De Van Gellicumzaal bevindt zich in het Assink Lyceum, Julianastraat 12, Neede.

De band Unexpected. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant