Foto:

Ingezonden brief | Oproep

Oproep

Beste mede-Achterhoekers

Het dagelijks leven is door de coronacrisis behoorlijk op zijn kop gezet. Er komt echter weer een tijd dat deze pandemie voorbij is en het leven weer zijn gebruikelijke gang zal gaan. We moeten hopen dat de maatschappelijke structuur dan nog overeind staat. Zo zijn er vele instellingen die financiën zwaar te lijden hebben van de huidige situatie. Ik denk bijvoorbeeld aan sportscholen, theaters, kinderopvang en vele, vele andere.
Wij zijn snel geneigd om het geld van kaartjes, abonnementen en dergelijke terug te vragen nu we er geen gebruik van kunnen maken. Ik snap dat ook veel Achterhoekers financiële uitdagingen ondergaan als gevolg van corona. Maar, als uw inkomen doorloopt of u anderszins niet in financiële problemen komt door het virus, help dan de verschillende instellingen overeind te houden en vraag geen geld terug!
Zelf heb ik kaartjes voor een afgelaste voorstelling in de Lochemse Schouwburg. Ik hoop die voorstelling later alsnog te kunnen zien, maar wil dan opnieuw kaartjes kopen. Het geld voor de reeds gekochte kaartjes ga ik niet terugvragen. Het is een kleine bijdrage, maar eentje die hopelijk helpt om al deze mooie instellingen in de Achterhoek overeind te houden. Doet u mee?


Eric Oostveen
Geesteren

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden