Inzameling voor Voedselbank

NEEDE - Heel wat maatschappelijke activiteiten komen in deze corona-tijd tot stilstand, maar de Voedselbank gaat door. Vandaar ook dat er op zondag 5 april in de Grote kerk in Neede gewoon weer een inzameling is van houdbare levensmiddelen. De maandelijkse inzameling op elke eerste zondag van de maand is al zes jaar een goede gewoonte.

De Voedselbank Oost Achterhoek in Lichtenvoorde draait ook nu op volle toeren en is dankbaar voor de enthousiaste kerkelijke werkgroepen die de inzamelingen organiseren. De Werkgroep Voedselbank van de Diaconie van de Protestantse Gemeente Neede ziet dit ook als haar taak. Juist in deze vervelende corona-crisistijd klinkt de oproep tot solidariteit met hen die zichzelf niet kunnen voorzien van de eerste levensbehoeften.
Van 09.30 uur tot 10.00 uur kunnen boodschappen worden gebracht bij de ingang van de Grote Kerk, onder de toren. De werkgroep gaat ervan uit dat iedereen die levensmiddelen bezorgt de hygiëneregels, dus ook het afstand nemen, strikt in acht neemt. Voor hen die liever geld geven staat er een collecte(melk)bus.

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden