GGD’en lanceren nieuwe website ggdsamengezond.nl

Algemeen

REGIO - De GGD Gelderland-Midden, GGD Gelderland-Zuid en GGD Noord- en Oost-Gelderland hebben deze week de website www.ggdsamengezond.nl gelanceerd. Op deze website staat betrouwbare informatie op het gebied van gezondheid. Zo staat er nu informatie op over Covid-19.

De GGD’en gaan de site uitbreiden met actuele thema’s voor diverse doelgroepen. Op de website staat actuele informatie en veel gestelde vragen over bijvoorbeeld testen en hygiënerichtlijnen. Bezoekers kunnen doorklikken naar onder andere relevante protocollen, filmpjes en lesmateriaal.

Praktische handvatten
Op www.ggdsamengezond.nl vinden leerkrachten, medewerkers van de kinderopvang, gastouderopvang en sportverenigingen in Gelderland snel de informatie die zij nodig hebben om op 11 mei de deuren te openen. Maar ook ouders en kinderen vinden er de antwoorden op vragen die zij hebben. De website wordt continu uitgebreid met informatie voor bijvoorbeeld verpleeghuizen, contactberoepen en horeca.

Toekomstgericht
De GGD’en uit Gelderland volgen de ontwikkelingen in de maatschappij op de voet. De informatie op de website wordt hier continu op aangepast. Zo wordt het een toekomstgerichte website voor iedereen die zoekt naar betrouwbare informatie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant