Oude brommers mogen weer rijden

BELTRUM - In Beltrum worden de brommers weer van stal gehaald. “Na het versoepelen van de corona-regels mogen we er met onze club weer op uit, samen op de bromfiets stappen,” zegt Stan Kok van Bromfietsclub Beltrum blij. Op maandag 1 juni, Tweede Pinksterdag, vindt de eerste rit plaats.

Aan de rit kan enkel deelgenomen worden met bromfietsen ouder dan 25 jaar. “Hij moet natuurlijk wel technisch in orde zijn en minimaal 50 kilometer per uur rijden. De tocht is voor leden en niet-leden en er zijn geen kosten aan verbonden. Voor niet-leden geldt dat als het hen na twee keer meerijden bevalt, ze dan pas lid hoeven te worden.”
Er wordt vanaf 09.30 uur verzameld op het Mariaplein en de start is om 10.00 uur. Aangezien Dute en de pauzeplek onderweg ’s morgens nog gesloten moeten zijn, moeten alle deelnemers zelf zorgen voor eten en drinken. “Bij terugkomst parkeren we de oldtimers op het Mariaplein. Daarna kunnen we op gepaste afstand plaatsnemen op het terras bij café Dute, om gezellig bij en na te kletsen. We gaan ervan uit dat iedereen zich houdt aan de regels van het RIVM. Meer info op de website.


www.bromfietsclubbeltrum.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden