Kledinginzameling in kernen Berkelland voor Paardrijden Gehandicapten

BERKELLAND - De stichtingen en maneges die het paardrijden voor gehandicapten verzorgen, kampen met grote tekorten wegens wegvallen van inkomsten tijdens de coronacrisis. De kosten gaan echter wel door. De paarden worden goed verzorgd en krijgen op tijd te eten maar de ruiters en menners kunnen nog niet rijden. Iedereen hoopt na de crisis de draad weer te kunnen oppakken, echter zonder steun lukt dit niet.

In diverse gemeenten in de regio worden er voor de stichtingen huis aan huis kleding ingezameld. Dit wordt gedaan door de VPGO. Binnenkort zijn de kernen van de gemeente Berkelland aan de beurt. De inzameling zal tussen 9 en 12 juni plaatsvinden.
Iedereen wordt verzocht eens te kijken in zijn kasten en kleding, schoenen en gordijnen in de VPGO-zak aan straat te zetten op de inzameldag. Op de zak - die iedereen in de kernen in de brievenbus krijgt - is vermeld op welke dag dat is. Wie aan één zak niet genoeg heeft, mag daarnaast ook eigen plastic zakken gebruiken. De kleding komt niet op de grote hoop terecht maar wordt zorgvuldig gesorteerd.
Voor meer informatie over het paardrijden, mennen en vrijwilligerswerk bij onze stichting, zie www.spg-oostachterhoek.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden