Hulp voor Voedselbank

EIBERGEN - In deze moeilijke tijd blijkt eens te meer hoe hard hulp aan armere mensen nodig is. Daarom gaat de Voedselbank Oost-Achterhoek ondanks alle problemen rond het corona-virus gewoon door met elke week haar 360 cliënten-gezinnen te voorzien van een goed voedselpakket. Alle hulp is daarbij welkom en om die reden doet de diaconie van de Protestantse Gemeente Eibergen-Rekken een beroep op alle inwoners van Eibergen en Rekken om op dinsdag 2 juni a.s. van 10.00 tot 11.00 uur een bijdrage te leveren.

Donaties in de vorm van houdbare levensmiddelen of toiletartikelen kunnen onder de toren van de Oude Mattheüs in Eibergen worden ingeleverd. Om gezonde maaltijden te kunnen bereiden is er vooral behoefte aan groenten in blikken of potten. In mei konden er vijf volle kratten naar Lichtenvoorde worden gebracht.
Voor degenen die liever een financiële bijdrage leveren staat er een collectebus onder de toren klaar. Kleding kan nu niet worden afgegeven omdat de kledingbank in Winterswijk in verband met de corona-maatregelen gesloten is.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden