Repair Café Berkelland repareert ook in de zomer

BERKELLAND - Repair Café Berkelland kent ook dit jaar géén zomerstop. Ondanks de coronaperikelen repareert het RCB óók in de zomermaanden. Wellicht goed te weten voor mensen die vakantie houden in de Achterhoek, want ook dan gaan apparaten stuk of stoppen horloges ineens. De reparatieaanvragen zijn enkel op afspraak en per bezoek kan slechts één persoon naar binnen. Deze afspraken worden ruim ingepland, zodat mensen die spullen komen brengen en halen elkaar niet tegenkomen. Het RCB conformeert zich daarnaast uiteraard aan de meest actuele RIVM adviezen.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken- apparaten, het vervangen van horlogebatterijen en defecte Senseo en Nespresso apparaten. Het RCB heeft inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte,- en nieuwe onderdelen. Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen kan men bij het RCB terecht, waar deze weer professioneel perfect scherp worden gemaakt.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625 of 0545-28 79 15 email : repaircafeberkelland@kpnmail.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden