Opnieuw 'Op jacht naar de vleermuis' in Neede

NEEDE - TIP/VVV Neede ontwikkelde vorig jaar 'Op jacht naar de vleermuis' voor kinderen door het winkelcentrum. Wegens overweldigend succes kan men de speurtocht ook in 2020 weer beleven.

Veel kinderen hebben meegedaan aan de speurtocht, waarbij ze onderweg vleermuisjes met een letter in de etalages van de winkels moesten zoeken. De letters worden op de gekochte jachtkaart - die 1,50 euro kost - ingevuld. De combinatie van de letters vormt een vraag. Wie het juiste antwoord inlevert, maak kans op een prijs. Die wordt op 1 september bekend gemaakt. De speurtocht is uit te breiden met een lekker ijsje en/of een patatje.
Ook deze zomer zijn er bij de TIP/VVV Neede weer mooie wandel- en fietsroutes te koop. Daarnaast kan iedereen de Knabbelzak Route, High Tea-, Hap-Trap- en Hap-Staproutes reserveren. Voor de kinderen is een fotopuzzel uitgezet door het dorp Neede. Op de Needse Berg zijn twee geweldige wandelspeurroutes uitgezet: 'Max en Meike', en 'Op jacht naar Woudy de Olifant.' Informatie hierover is verkrijgbaar bij de TIP/VVV Neede, Oudestraat 52c.


www.vvvneede.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden