Er wordt hard gewerkt aan het Strandpaviljoen. Foto PR
Er wordt hard gewerkt aan het Strandpaviljoen. Foto PR (Erik Zoerink)

Strandpaviljoen in Eibergen krijgt vorm

EIBERGEN - Het strandpaviljoen op De Maat in Eibergen begint steeds meer vorm te krijgen. De fundering is gelegd en de constructie wordt momenteel in elkaar gezet. Binnenkort zal het gebouw op zijn plaats gezet worden.

Het paviljoen is opgebouwd uit een stalen constructie en zal worden voorzien van een houten vlonderterras. Deze constructie wordt 'zwevend' geplaatst boven de oude Berkeltak. Een zeildoek zal in het zomerseizoen zorgen voor beschutting tegen zon en regen.
Dit paviljoen is een onderdeel van het meer beleefbaar maken van de Berkel nabij het centrum van Eibergen. Het paviljoen moet voor meer verbinding zorgen van het centrum van het dorp en het park De Maat met de oude en nieuwe Berkel. Eibergen wordt hierdoor aantrekkelijker voor bewoners en bezoekers.
In het zomerseizoen krijgt een horeca-exploitant de kans om op deze plaats producten te verkopen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden