Geert Sprick en zijn vrouw. Foto: Jaime Lebbink
Geert Sprick en zijn vrouw. Foto: Jaime Lebbink

Trompettisten blazen Geert Sprick met pensioen

Algemeen

HAARLO - Geert Sprick is gestopt geven van muzieklessen; vrijdag 10 juli was zijn laatste werkdag. Hij werd zaterdagmiddag 11 juli met een smoes naar zaal Prinsen in Haarlo gelokt voor een mooi afscheid. Leerlingen en oud-leerlingen werden uitgenodigd om hem ten afscheid een serenade te brengen. Maar liefst veertig trompettisten speelden voor hem, in het bijzijn van Geerts vrouw en hun kinderen en kleinkinderen.

Geert Sprick begonnen in 1977 aan de toenmalige muziekschool De Triangel. Veel trompettisten heeft hij de liefde voor de trompet meegegeven> Sommige van zijn leerlingen maakten er zelfs hun vak van na een conservatoriumstudie. Na het opheffen van De Triangel bleef Geert trompetles geven in Berkelland onder de vlag van het Segnocollectief .Namens de collega's sprak Hans Schippers Geert toe. Hij prees diens vakmanschap. Namens het Segnocollectief dankte Marijke Druif Geert voor zijn inzet al die jaren.

Geert Sprick toonde zich totaal verrast en dankte iedereen voor de verrassing. De bijeenkomst werd afgesloten met het spelen van 'Bis bald, auf Wiedersehen'.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant