ACtronics nieuwe hoofdsponsor Achterhoek Berkelland Rally

EIBERGEN - Initiatiefnemer Marijn Visser toonde zich zeer enthousiast bij het ondertekenen van het sponsorcontract met ACtronics uit Almelo. Met het tekenen van het contract verbindt het Almelose bedrijf zich voor drie jaar aan de Achterhoek Berkelland Rally.

Door Rob Weeber

Speciaal voor de officiële gelegenheid stond er vrijdagochtend een heuse rallyauto voor het bedrijf geparkeerd, het bezit van rallyrijder Jeroen van Beugen. Hij is tevens een van de deelnemers in de komende editie van de rally in de klasse N.
Het Almelose bedrijf ACtronics is gespecialiseerd in de revisie van elektronische auto-onderdelen en heeft garagebedrijven uit geheel Europa tot klant. De verbinding met de rallysport was daarmee snel gelegd. “Het contact is via een bevriende medewerker van ACtronics tot stand gekomen“, legt Marijn uit. “Door de financiële continuïteit die we met het contract krijgen kunnen we samen kijken hoe we de rally in de toekomst verder kunnen professionaliseren. De eerste stap overigens is al gezet. Vanaf 2021 gaan we naar het derde weekend van november, een betere plek op de rallykalender.”

Werknemers
Voor eigenaar Leon Kleine Staarman en commercieel manager Niek Bragt ligt de samenwerking in lijn met de core business van het bedrijf. De rally is bovendien een mooi pr-middel om op een andere manier met toekomstige werknemers in contact te komen.
Ook de keuze voor drie jaar is bewust. Met één jaar zou het te veel op een experiment lijken, terwijl het de intentie is om er gezamenlijk een succes van te maken. Dat vraagt een langere commitment.
De Achterhoek Berkelland Rally staat voor dit jaar gepland op zaterdag 3 oktober. Volgens Marijn zijn er nog geen signalen vanuit de politiek dat de rally moet worden afgelast. Uiteraard liggen er wel diverse scenario’s klaar ingeval het corona-virus de kop zou opsteken.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden