Seniorenbeurs in Berkelland geschrapt

HAARLO - De Seniorenbeurs die op vrijdag 2 oktober zou worden gehouden in HCR Prinsen in Haarlo is voor dit jaar in verband met de corona-epidemie komen te vervallen.

Twee jaar terug trok deze beurs bijna 600 bezoekers, maar dit jaar ziet de organisatie door de aangepaste maatregelen geen kans om het evenement te organiseren.
Begin dit jaar ging men nog voortvarend te werk. Al meer dan driekwart van de standhouders had zich aangemeld. Notaris Kraaienhof uit Borculo wilde tijdens de beurs nieuwe ontwikkelingen bekendmaken. De gemeente Berkelland had al toegezegd met een speciale actie te komen om de 60-plusser meer te laten bewegen: het sportakkoord bood daar allerlei mogelijkheden voor. Nieuwe standhouders, zoals de Borculose bridgeclub dienden zich aan, ruime aandacht zou worden besteed aan woningisolatie en het verkrijgen van middelen om woningen senior-proof te maken, dat wil zeggen dat mensen langer in hun huis kunnen blijven wonen.
Gezien de huidige ontwikkelingen is het onmogelijk een datum te plannen voor een volgende Seniorenbeurs. De Seniorenraad Berkelland hoopt in september/oktober weer (aangepaste) openbare vergaderingen te kunnen houden.Meer informatie is te vinden op de website.


Seniorenraadberkelland.nl

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden