Het afgesloten wegvak en de omleidingsroute. Afbeelding: PR
Het afgesloten wegvak en de omleidingsroute. Afbeelding: PR

Weg Ruurlo-Groenlo drie weken afgesloten

RUURLO/GROENLO - De hoofdrijbaan van de N319 tussen Ruurlo en Groenlo is voor groot onderhoud afgesloten van 24 augustus tot en met 11 september. Provincie Gelderland vervangt van diverse delen van de weg het asfalt en de brug over de Meibeek. Bij de kruising met de Veldpapendijk verdwijnt het voorsorteervak. Daar komt een middengeleider voor in de plaats. Het verkeer wordt omgeleid.

Provincie Gelderland leidt verkeer om via de provinciale wegen N315 en N18. Bestemmingsverkeer en nooddiensten kunnen over de parallelweg.

Van 10 tot en met 28 augustus is provincie Gelderland bezig met het plaatsen van grasbetonblokken aan de zijkanten van de parallelweg. Fietsers krijgen ter plekke aanwijzingen. Na 28 augustus is er geen hinder meer voor fietsers.

Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassing. Deze werkzaamheden veroorzaken altijd hinder voor de weggebruiker. Deze hinder proberen we zoveel mogelijk te beperken. Weggebruikers kunnen helpen om de overlast en drukte te verminderen door hun weg goed te plannen, geen sluiproutes te gebruiken en aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen.

Meer informatie over de werkzaamheden staat op https://www.gelderland.nl/N319-Ruurlo-Groenlo. Actuele afsluitingen en omleidingsroutes staan op www.bereikbaargelderland.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden