Toch nog een kermis in Neede. Foto: PR
Toch nog een kermis in Neede. Foto: PR

Toch nog kermis in Neede

NEEDE – Ondanks dat de SEN-feesten dit jaar, vanwege de overheidsmaatregelen rondom COVID-19, niet door kunnen gaan, hebben de kermisexploitanten gezamenlijk toch nog een kermis weten te organiseren. Dit betekent dat Neede dit jaar toch nog een kermis heeft van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 augustus.

Toen een aantal weken geleden de maatregelen voor kermissen door de regering werden versoepeld hebben de exploitanten gelijk contact gezocht met de SEN-feesten in Neede. Aangezien de SEN-feesten dit jaar niet doorgaan is in overleg besloten dat in dit bijzondere jaar de exploitanten zelfstandig een kermis organiseren. Na overleg met de gemeente Berkelland hebben ze hier goedkeuring voor gekregen.

De kermis ziet er dit jaar wel een klein beetje anders uit. Zo vind de kermis niet plaats op het oude marktplein maar op het muziekkoepelterrein in Neede en de eindtijd is vervroegd van 24:00 naar 22:00 uur. Uiteraard gelden de coronamaatregelen ook op de kermis en zijn hiervoor speciale maatregelen getroffen. Voor de rest is de kermis helemaal compleet en net zo gezellig als andere jaren met attracties zoals de zweefmolen, touwtje trek, Skee-Ball, schiettent, draaimolen, Pusher, boksbal, eendjes vangen, de bank, van Gogh's tekenstudio, Lucky Cranes en de autoscooters.Uiteraard ontbreekt de oliebollenkraam niet.

De kermis vindt plaats op het muziekkoepel terrein in Neede van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 augustus. De kermis is dagelijks geopend van 13:00 tot 22:00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden