Bloedafname op afspraak bij Medlon in SKB Winterswijk en Neede

Algemeen

WINTERSWIJK/NEEDE - De reguliere zorg is weer gestart. Afgelopen weken was er op de Medlon-locaties voor bloedafname sprake van een toename van patiënten. Om invulling te kunnen geven aan de 1,5 meter- samenleving gaat Medlon op zijn locaties geleidelijk over naar bloedafname op afspraak. Op de prikpost van Medlon in SKB Winterswijk wordt vanaf 1 september overgegaan naar bloedafname op afspraak. Op de prikpost in Neede is dat vanaf 14 september.

Patiënten kunnen nu al een afspraak maken via www.medlon.nl. Patiënten die een afspraak hebben gemaakt gaan vóór vrije inloop. Medlon houdt op de locaties rekening met een korte overgangsperiode voor vrije inloop van patiënten die nog niet op de hoogte zijn van deze nieuwe dienstverlening. Echter, spoedig gaat men volledig over naar bloedafname alléén op afspraak. Op deze manier kan het aantal patiënten in de wachtkamer beperkt worden en daarmee de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden.

Vanwege het coronavirus verzoekt Medlon patiënten om niet naar een locatie van Medlon te komen wanneer ze klachten hebben zoals hoesten, benauwdheid, verkoudheid of koorts. In dat geval dient de patiënt telefonisch contact op te nemen met de huisarts om af te stemmen of de bloedafname kan worden uitgesteld. Via de website informeert Medlon patiënten en aanvragers zo goed mogelijk van actuele informatie.


www.medlon.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant