'Nieuwe leden zorgen voor sfeer, beweging en aandacht'

Algemeen

Tennisvereniging Mallumse Molen

EIBERGEN - “De deur wordt platgelopen bij veel tennisverenigingen en de banen staan tjokvol. Tennis is aan een indrukwekkende opmars bezig. Na de versoepeling van de coronamaatregelen bloeit het clubleven weer op. Met inachtneming van de 1.5 meter zijn de clubhuizen en terrassen sinds 1 juli weer open en zijn toernooien van start gegaan. Tennis is natuurlijk ook een perfecte sport om veilig buiten te beoefenen en tijdens de coronacrisis blijkt onze sport een perfect alternatief voor voetballers en hockeyers bij wie de competitie is stilgelegd”, zo meldt de KNLTB, de overkoepelende bond voor tennisverenigingen.

Ook Tennisvereniging Mallumse Molen op de Bijenkamp in Eibergen mag zich gelukkig prijzen met weer een aantal nieuwe leden die zich in korte tijd hebben gemeld. Deze zomer blijven veel mensen in de buurt voor vakantie en/of gaan zelfs helemaal niet op vakantie. De vereniging wil de deuren open zetten voor nieuwe leden en het tennis extra stimuleren door het organiseren van een aantal activiteiten voor leden en niet-leden.
Op 29 augustus wordt een tennisclinic georganiseerd. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 13.00 uur en is voor de jeugd tot 18 jaar. Het middagprogramma van 13.00 tot 16.00 uur is bedoeld voor de senioren. Deze dag wordt georganiseerd door de clubtrainers met ondersteuning van een aantal vrijwilligers. Zowel het ochtendprogramma als het middagprogramma bestaat uit techniektraining, tactiektraining en een gezellige afsluiting. Er zijn geen kosten aan verbonden en het doel is voor nieuwe leden het kennismaken met tennis. Aanmelden voor deze clinic kan via (tel. 06-344 643 81) of het sturen van een e-mail aan clubtrainer@tvmallumsemolen.nl.

Op vrijdag 21 augustus houdt TV Mallumse Molen een bokkenavond speciaal voor de mannen een sportief avondje gecombineerd met gezelligheid. Tijdens deze avond voor zowel niet-leden als leden wordt in een aantal rondes in een mix van niveaus getennist. Hierbij staat vooral gezelligheid voorop . De avond start om 19.00 uur met inloop en om 19.30 uur starten de eerste rondes. Tegen betaling van 10 euro wordt er tussendoor voor een hapje gezorgd via sponsor de Klok. Aanmelden vooraf graag via WhatsApp (06-511 248 78) of met een e-mail naar edsas97@kpnmail.nl.
De dames van de tennisvereniging willen niet achterblijven en ook zij organiseren een gezellige en sportieve tennismiddag speciaal voor dames in september. De definitieve datum wordt binnenkort gecommuniceerd via de website van TV Mallumse molen. Van 25 oktober tot en met 1 november vindt het jaarlijkse najaarstoernooi plaats. Zowel in enkel- al in dubbelspel kan worden ingeschreven via www.toernooi.nl. Ook staan nog de volgende reguliere activiteiten gepland: Tossavond: Iedere dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 uur (inloop op verschillende tijdstippen mogelijk); Verenigingsles: Iedere woensdag om de twee weken van 19.30 tot 20.30 uur met hierna vrij tennissen; Racket Trekken: zondagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur op de tweede en vierde zondag van de maand.
Kortom, er is een zeer gevarieerd aanbod van tennisactiviteiten en het belooft een gezellig en sportieve nazomer te worden. Voor een volledig en bijgewerkt overzicht van activiteiten kijk op de website www.tvmallumsemolen.nl/events.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant