Opening praktijk Sport- & Wellnessmassage Hannelore

BORCULO - Op dinsdag 1 september opende Hannelore Brinkman de deuren van haar praktijk voor Sport- & Wellnessmassage aan De Hofvoogd 7 in Borculo. Hiermee kwam haar grote wens voor een eigen massagesalon in vervulling. 

“Na ruim 25 jaar kwam mijn kantoorbaan in de accountancy door vergaande automatisering te vervallen. Ik besloot hierna om een geheel andere koers te bepalen en ben in 2017 de opleiding Sportmassage gaan volgen.”

Na het succesvol afronden van de NGS-opleiding tot sportmasseur en haar recente ervaring in de beroepspraktijk als wellnessmasseur bij Sauna & Wellnessresort Thermen Bussloo, besloot Hannelore de uitdaging aan te gaan door een eigen massagepraktijk aan huis te beginnen. “Er is momenteel veel aandacht voor het thema gezondheid, fitheid en wellness. Mensen hebben er veel voor over om te sporten, gezond en fit te blijven. Ik ben zelf ook sportief ingesteld en krijg er veel energie van om mensen te helpen om hun fysieke en mentale gesteldheid te verbeteren. Door in mijn praktijk verschillende massages aan te bieden hoop ik op een brede doelgroep, om zodoende de gezondheid en het welzijn van mensen te bevorderen. Via een wellnessmassage kan men op een ontspannende en prettige manier relaxen en door een sportmassage kunnen pijnklachten worden verlicht. Ook bied ik anti-stress massage en zwangerschapsmassage aan. Mijn eigen praktijk kan ik bovendien goed combineren met mijn huidige baan bij Thermen Bussloo.”

Als geboren en getogen Borculose kijkt Hannelore met enthousiasme en optimisme naar een succesvolle toekomst van haar eigen praktijk. “Met de coronacrisis merk je dat men juist behoefte heeft aan rust en ontspanning in deze onzekere en stressvolle tijden. Onder andere via contacten met leden van de sportschool, de toerfietsclub en de tennisvereniging is gebleken dat er behoefte is aan sport- en wellnessmassage en er belangstelling is voor mijn praktijk. Via mijn netwerk hoop ik nog meer mensen te interesseren.” Hannelore hoopt velen binnenkort te verwelkomen in haar praktijk

Kennismakingsacties

Vanwege corona en de richtlijnen was het niet mogelijk om een grote, feestelijke opening te organiseren. Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken en via een kennismakingsactie profiteren van voordelen. De massagepraktijk is online te bezoeken via Massagepraktijk Hannelore.nl. Daar is alle informatie te vinden en kan iedereen een verzoek voor een afspraak indienen.

Wie liever persoonlijk contact heeft, kan ook telefonisch een afspraak maken via 06-48645209, via de app of per mail naar hannelore.brinkman@kpnmail.nl..

Dit artikel wordt u aangeboden door Massagepraktijk Hannelore. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden