Workshop 'Hoe blijf je vitaal als pleegouder?'

Algemeen

ACHTERHOEK - Om het werk als pleegouder te kunnen doen, is vitaal zijn én blijven een must. Maar geen vanzelfsprekendheid. Bovendien voer je als ouder de regie in een complex krachtenveld waar jijzelf, je partner, je eigen kinderen, de opgenomen kinderen en betrokken instanties deel van uitmaken. Faarom organiseert het Platform Pleeggezinnen Achterhoek een workshop met de titel 'Hoe blijf je vitaal als pleegouder?'.

Tijdens de workshop is er aandacht voor hoe de pleegouder vitaal blijft in het krachtenveld waar zoveel dingen tegelijk aandacht vragen en waar altijd wel wat te doen is. Deze avond krijgt de deelnemer inzicht in hoe hij ervoor kan zorgen vitaal te blijven. Waar krijg je energie van, en waar zitten de energielekken.

Thema-avond ’Hoe blijf je vitaal als pleegouder’ is op dinsdag 22 september van 20.00 tot 22.00 uur (inloop 19.45 uur), in de gemeente Montferland. Het adres krijgt men na aanmelding. Het maximaal aantal deelnemers is twintig. Opgave graag voor 17 september via info@platformpleeggezinnenachterhoek.nl of 06-82629980. De thema-avond is alleen voor pleegouders toegankelijk.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant