'Muzikaal Proeflokaal' van muziekschool Berkelland

BORCULO - Het Segnocollectief houdt in Muziekcentrum Borculo op zaterdag 19 september van 11.00 tot 13.00 uur een 'Muzikaal Proeflokaal'.

Muziek is niet weg te denken uit ons leven, we horen elke dag muziek. Zelf muziek maken is niet moeilijk, maar net als met lezen en schrijven moet je het wel leren. Dat kan bij het Segnocollectief: dat zijn de meesters en juffen van de muziek.
In het Muzikaal Proeflokaal kan iedereen komen kennismaken met de instrumenten en docenten van de muziekschool: instrumenten bekijken, uitproberen en een gratis proefles afspreken met de docenten.

Muziek maken doe je meestal niet alleen, maar met een groep, een orkest. De leerlingorkesten van Amicitia Rietmolen en Crescendo Neede laten zien en horen hoe leuk dat is. Amicitia zal om 11.00 uur optreden , en om 12.00 uur speelt Crescendo de voorstelling ‘Muziek is cool, doe ook eens mee’. In deze voorstelling neemt een verteller de kinderen in de zaal mee naar de fascinerende wereld van de blaasmuziek waarbij de kinderen zelf de hoofdrol spelen.
Natuurlijk kunnen volwassenen ook terecht voor instrumentale en vocale lessen.
Ook is er informatie te vinden over het project Muziek voor je Brein dat aan het eind van dit jaar van start gaat en over balletlessen voor volwassenen door Milly Klein.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden