Wandel mee met ASV

EIBERGEN - ASV Eibergen is een atletiekvereniging in Eibergen. Naast het aanbod atletiek en- hardlooptrainingen is de club in 2019 gestart met twee groepen Sportief wandelen. Deze wandelgroepen zijn ingedeeld op twee niveaus.

Niveau 1 Sport is voor de sportieve wandelaar die meer uit het wandelen wil halen, sneller wil worden en/of wil trainen met een bepaald doel zoals een vierdaagse. De trainer staat borg voor een gevarieerde en verantwoorde opbouw van de trainingen, waarbij naast snelheid ook kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en coördinatie aan de orde komen.
Trainingen zijn op woensdag en zaterdag van 9:00 tot 10:00 uur op de atletiekbaan van ASV Eibergen.
Niveau 2 Bewegen is voor de wandelaar die meer wil bewegen en fitter wil worden. Deze wandelaar kan ook herstellende zijn van een blessure of ziekteperiode, of een chronische ziekte hebben. De trainer staat borg voor een gevarieerde en verantwoorde opbouw van de trainingen, waarbij naast het uithoudingsvermogen ook kracht, lenigheid, coördinatie en snelheid aan de orde komen. Trainingen zijn op: dinsdag en donderdag van 9:30 tot 10:30 uur op de atletiekbaan van ASV Eibergen.
Voor meer informatie kan men terecht op de website of telefonisch contact opnemen met een van de trainers, Lian Acda, 06-22012408 of Tineke de Graaf, 06-40434255.Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden