Haaksbergen heeft een gezellig centrum. Foto: PR
Haaksbergen heeft een gezellig centrum. Foto: PR

Najaarsspektakel in Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Het wordt een gezellig weekend in het dorpshart van Haaksbergen. Er is een bruisend najaarsweekend met een modespektakel op zaterdag 26 september. Een dag later, op zondag 27 september, zijn er ook veel winkels geopend.

Meerdere winkels maken zich klaar voor het Blankenburgerstraat Spektakel op zaterdag. Modewinkels en andere winkels willen er een gezellige happening van maken. Het publiek krijgt de nieuwste najaarscollectie te zien. Ook in de Molenstraat is nieuwe mode te bewonderen. Daar rolt Jolande Bellers van Heppinez Mode de rode loper uit. Voor haar winkel wordt er om 14.00 en 16.00 uur een modeshow gehouden. De modeshows bij het Blankenburgerstraat Spektakel zijn om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Het programma is zo samengesteld dat het publiek de shows in beide straten kan bekijken. Bij Heppinez Mode wordt een wijntje geschonken en een hapje geserveerd.
Verderop in de Blankenburgerstraat is er een catwalk met drie shows. Alles gebeurt volgens de corona richtlijnen. De anderhalve meter afstand wordt in acht genomen. Hesselink Mode, Nouveauté damesmode, Mirs Fashion, Koenderink Horse en Fashion en Blush Mode presenteren de najaarstrends. De volgende dag op zondag 27 september zijn naast deze winkels ook vele andere winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
Ook Blokker/Top1Toys gaat open.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden