Film ‘Dolor Y Gloria’ op witte doek in Bibliotheek Eibergen

EIBERGEN - Op woensdag 21 oktober, vanaf 19.30 uur, is de film ‘Dolor Y Gloria’ te zien bij CINEbieb in de Eibergse bibliotheek. Iedereen is van harte welkom. De toegangsprijs is zes euro en leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting. Natuurlijk worden de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus in acht genomen.

Salvador Mallo is een regisseur die over zijn hoogtepunt heen is en met pijn, depressies en angsten kampt. Enkele persoonlijke reünies, een door hem geschreven theatermonoloog en heroïne, die hij neemt om zijn fysieke pijn te verzachten, brengen een reeks oude herinneringen naar boven. Zo blikt hij terug op onder meer zijn jeugd, zijn band met zijn moeder, zijn religieuze opvoeding, zijn seksualiteit en grote liefdes.

Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Wie het totale overzicht van alle films zien, kan terecht op de website www.oostachterhoek.nl/cinebieb. Toegangskaartjes voor de films zijn te koop op de website.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden