Aanmelden voor Notenbende

EIBERGEN - Na de herfstvakantie kunnen kinderen vanaf 7 jaar weer spelen met muziek bij Excelsior Eibergen. De Notenbende is een écht orkest waarin ze samen leren en samen spelen, op een instrument dat de deelnemers zelf hebben uitgekozen. Bendeleden kunnen kiezen uit klarinet, saxofoon, trompet, bariton of slagwerk.

Bij De Notenbende krijgen kinderen de rest van het schooljaar elke week muziekles en vanaf de vijfde les spelen de kinderen ook al samen in een orkest. Daar wordt niet alleen maar muziek gemaakt, maar ook verteld over muziek en samen gezongen. Iwo Lamonaca is de bendeleider.
Alle bendeleden krijgen een eigen lesboek met inlogcode, zodat ze online kunnen meespelen met filmjes en mp3’s en thuis oefenen daardoor een stuk leuker wordt. Ook krijgen zij een instrument van Excelsior in bruikleen en mogen ze meedoen aan leuke activiteiten van de vereniging.
De Notenbende komt samen in ’t Spieker, op donderdagmiddag van 16.00 tot 16.45. De eerste echte les is op 29 oktober. Aanmelden kan via de site of door een mailtje naar info@excelsioreibergen.nl.


www.excelsioreibergen.nl/spelen-met-muziek

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden