Voedselbank-actie in Eibergen

EIBERGEN - Op zondag 1 november houdt de diaconie van de Protestantse Gemeente Eibergen-Rekken haar maandelijkse inzameling voor de voedselbank. Ook op dinsdag 6 november kunnen alle inwoners van Eibergen en Rekken van 10.00 tot 11.30 uur hun bijdragen komen inleveren in de consistorie van de kerk tegenover de Huve.

In de krant was te lezen dat de voedselbanken minder levensmiddelen krijgen van de supermarkten omdat men het beleid heeft om minder voedsel te verspillen. Een prachtig streven. Maar de voedselbanken hebben daardoor steeds meer moeite om de cliënten een gevarieerd pakket aan te bieden. Bovendien worden er door de coronacrisis steeds meer mensen afhankelijk van de voedselbank. Daarom doet de diaconie een dringend beroep op iedereen om levensmiddelen te doneren. Om gezonde maaltijden te kunnen bereiden is er veel behoefte aan groenten in blikken of potten.

Deze actie wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente Eibergen-Rekken maar is nadrukkelijk ook bedoeld voor iedereen die de voedselbank en haar cliënten een warm hart toedraagt. Er staat een collectebus voor wie liever een financiële bijdrage geeft.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden