<p>Iedereen kan bij Hartgerink terecht voor een wintercheck. Foto: PR</p>

Iedereen kan bij Hartgerink terecht voor een wintercheck. Foto: PR

Hartgerink Testweek voor alle merken

HAAKSBERGEN - De eerste week november kan iedereen terecht bij alle vestigingen van Autobedrijf Hartgerink voor de wintercheck.

HAAKSBERGEN - De eerste week november kan iedereen terecht bij alle vestigingen van Autobedrijf Hartgerink voor de wintercheck.

Nu de herfst zijn intrede doet en het weer minder wordt, is een goede conditie van de auto van belang. Ruud van Sark service-adviseur van Autobedrijf Hartgerink: “Tijdens de wintercheck controleren we achttien essentiële punten van uw auto om de winter veilig door te komen. Zo checken we onder andere de verlichting, ruitenwissers, accu’s en banden.” Voor de deelnemers aan de Wintercheck staat een gratis goodiebag klaar, met daarin onder andere uiteraard de felbegeerde Hartgerink kalender. Onder de deelnemers van de wintercheck verloten we een weekend rijden in de Corsa-e, een gratis poetsbeurt en een voucher met een tegoed van vijftig euro voor onderhoud. De Wintercheck kan iedereen laten uitvoeren van 2 tot en met 6 november. In verband met corona graag even vooraf een afspraak maken via tel. 053 572 1852.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden