Tweede netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in Bibliotheek Eibergen

EIBERGEN - De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert een reeks netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens deze bijeenkomsten staat netwerken centraal en gaan deelnemers aan de slag met interactieve oefeningen om hun sollicitatievaardigheden te vergroten. De meetings zijn gratis te bezoeken, aanmelden is noodzakelijk. De tweede vindt plaats op 9 november (vanaf 10.00 uur). Tijdens de activiteit wordt rekening gehouden met de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus.

Solliciteren en je CV
De tweede bijeenkomst staat in het teken van solliciteren en het CV. Deelnemers gaan achterhalen wat hun sterke punten en kernvaardigheden zijn. Daarnaast worden er concrete handvatten gegeven waarmee een goed cv opgesteld kan worden. De deelnemers kunnen hiermee direct tijdens de bijeenkomst of huis verder mee aan de slag.

JobOn
Directeur Ton Mengerink van de Bibliotheek Oost-Achterhoek “Als Bibliotheek veranderen wij steeds meer in een ontmoetingsplaats waar iedereen zich verder kan ontwikkelen. Met deze bijeenkomsten breiden we ons aanbod uit en hopen we werkzoekenden in de buurt verder te helpen.”

Dit aanbod voor werkzoekenden is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek. “JobOn gelooft in de kracht van netwerken en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een passende baan. We zijn blij dat onze netwerkbijeenkomsten nu ook in de Bibliotheek Oost-Achterhoek worden georganiseerd”, aldus Inge Laagewaard, projectmanager bij JobOn.

Aanmelden
De tweede bijeenkomst van de reeks vindt plaats op 9 november, vanaf 10.00 uur in de Bibliotheek in Eibergen. Deelnemen is gratis en instappen voor wie de eerste bijeenkomst heeft gemist is natuurlijk mogelijk, maar aanmelden is een vereiste. Dit aanmelden kan op www.oostachterhoek.nl/werkbieb, of door te bellen met het Servicebureau van de Bibliotheek Oost-Achterhoek: 088-0062929.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden