Advents-bezinningsmail

EIBERGEN - Het is dit jaar door corona allemaal anders dan anders. De behoefte aan bezinning is er wellicht des te meer, maar een moment van bezinning schiet er toch ook nu vaak bij in.
Even stilvallen om een beeld, een woord, een gedachte op je in te laten werken kan je helpen je eigen innerlijk te verrijken, je zoektocht in geloof te verdiepen. Het kan ook rust geven, inspireren om het leven meer kleur te geven.

In de Adventstijd, van 29 november tot en met 6 januari, bieden Marga Engelage en Eveline Struijk, via de mail elke dag een gedachte, beeld, lied of inspirerende tekst aan. Marga Engelage is pastoraal werker in de parochie HH Twaalf Apostelen en Eveline Struijk is predikant in de protestantse gemeente Eibergen-Rekken. Wie deze mails wil ontvangen kan zich opgeven via www.pkneibergen-rekken.nl, of www.12apostelen.nl. Daar is het opgaveformulier te vinden. Na aanmelding ontvangt men elke dag een bezinningsmail in het postvak. Graag bij aanmelding de eigen naam en adres door en het e-mailadres waarnaar de bezinningsmail gestuurd kan worden. Wie al eerder de bezinningsmail heeft ontvangen, hoeft zich niet opnieuw aan te melden, tenzij het e-mailadres gewijzigd is.Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden