<p>Stan en Ollie. Foto: PR</p>

Stan en Ollie. Foto: PR

Film ‘Stan & Ollie’ te zien in Bibliotheek Neede

NEEDE - Op donderdag 3 december, vanaf 20.00 uur, vertonen de vrijwilligers van CINEbieb Neede de film ‘Stan & Ollie’. De toegangsprijs is zes euro en leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting. Natuurlijk worden de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus in acht genomen.

Stan & Ollie Stan en Ollie, beter bekend als Laurel en Hardy, zijn het grootste komische duo dat Hollywood ooit gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland. Ondanks de druk die op hen ligt wegens een hectisch schema weten ze met de steun van hun echtgenotes hun status veilig te stellen bij het aanbiddende publiek.

Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Wie het totale overzicht van alle films wil zien, kan terecht op de website. Toegangskaartjes voor de films zijn daar ook te koop.


www.oostachterhoek.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden