Repair Café Berkelland zoekt vrijwilliger m/v met kennis van oudere hifi-apparatuur

Repair Café Berkelland zoekt vrijwilliger m/v met kennis van oudere hifi-apparatuur

BORCULO - Het Repair Café Berkelland kijkt uit naar een vrijwilliger die meer dan handig is met reparaties van oudere hifi- en video-apparatuur. Iemand die serieus kennis van zaken heeft van die apparatuur vanaf medio jaren ’70. Het gaat hierbij om een onbezoldigde maar betrokken vrijwilligersfunctie voor zo’n 20 uur per maand. Interesse: dan graag telefonisch contact opnemen met de coördinator van het RCB, Wijnand Bleumink in Borculo, tel. 06-57 977 625.

Het Repair Café Berkelland slijpt en repareert ook in deze pittige tijden. Per bezoek mag één persoon naar binnen. De bezoeker kan slechts spullen brengen en ophalen. Aanname van apparaten gebeurt ook door één persoon. Het RCB repareert ook juist nu enkel op afspraak! De afspraken worden ruim ingepland, zodat mensen die spullen komen brengen of ophalen elkaar niet tegenkomen. De bezoekers worden verzocht om de-anderhalve-meter afstand te respecteren én een mondkapje te dragen.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken- apparaten, het vervangen van horlogebatterijen en defecte Senseo en Nespresso apparaten. Repair Café Berkelland heeft inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte- en nieuwe onderdelen. Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, gutsen, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen kan men bij het RCB terecht, waar deze weer professioneel perfect scherp worden gemaakt.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken. De reparaties zijn in principe gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor slijpwerk wordt afhankelijk van het type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag tot en met zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625 of 0545-28 79 15 of via e-ail: repaircafeberkelland@kpnmail.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden