OVN vraagt: 'Wie gun jij iets extra’s met kerst?'

Algemeen

NEEDE - Op vrijdag 4 december heeft de eerste trekking van de Needse Decemberactie plaatsgevonden en hebben de eerste winnaars hun prijs in ontvangst mogen nemen. Geen prijs gewonnen? De actie loopt nog tot en met woensdag 30 december en alle ingeleverde deelnameformulieren doen in de trekkingen van 21 en 30 december gewoon weer mee.

Naast de vele aanbiedingen die de winkeliers hebben, ontvangt iedere koper bij één van de deelnemende OVN-leden minimaal één decemberbon, waarmee kans gemaakt kan worden op één van de honderd schitterende prijzen uit de goed gevulde prijzenpot. Bij hogere aankoopbedragen ontvangt men meerdere bonnen en maakt men dus meer kans.
De afgelopen jaren hadden de Needse ondernemers een straatprijs gekoppeld aan de hoofdprijs. Het leek hen nu een goed idee om in deze coronaperiode mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken in het zonnetje te zetten. Daarom is voor de hoofdprijs dit jaar een andere invulling gekozen. Consumenten kunnen per e-mail aan geven wie zij iets extra’s gunnen met kerst en waarom. Uit de inzendingen worden op maandag 21 december drie winnaars getrokken, die elk en pakketje met Needse Cadeaubonnen ter waarde van € 150,00 en een leuke attentie winnen. De OVN roept iedereen op: "Ken jij iemand uit jouw omgeving die jij iets extra’s gunt, stuur dan een e-mail naar decemberactieneede@gmail.com en geef aan wie dit is en waarom je hem of haar zo'n extraatje gunt."
Voor meer informatie over de Decemberactie en de deelnemende winkeliers kan men terecht op de website.


www.needseondernemers.nl


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant