Bubbels voor leerlingen IKC Op d’n Esch
Teun, Stan en Pim Hulzink met juf Moniek. Foto: Rieta van der Linde.
Teun, Stan en Pim Hulzink met juf Moniek. Foto: Rieta van der Linde.

Bubbels voor leerlingen IKC Op d’n Esch

Bruisend begin van 2021

EIBERGEN - En dan staan ineens juf Moniek Hummelink en meester Kjell Vogel bij je aan de voordeur. Dat hadden Pim en Teun Hulzink van IKC Op d’n Esch niet zien aankomen rond de klok van 10.30 uur op de eerste zondagmorgen van 2021. Hun broertje Stan gaat vanaf 4 januari naar deze basisschool. De leerkracht van groep 6 en de locatie coördinator fietsen door Eibergen om de leerlingen een fles bubbels en nieuwjaarsrolletjes te bezorgen.

“Met het bezorgen van een fles Party Bubbels en nieuwjaarsrolletjes laten we zien dat we juist in deze tijd er ook zijn voor de leerlingen. Omdat we nog steeds in een bubbel zitten en het nieuwe jaar beginnen met online onderwijs is het belangrijk om oog te houden voor het sociale en emotionele aspect van de leerlingen. En dit verrassingsbezoek aan het begin van 2021 toont dat we samen sterk zijn om het onderwijs op afstand weer op te pakken”, vertelt Kjell Vogel.

Hele team in actie
Conciërge, stagiaires en leerkrachten waren zondag 3 januari al vroeg paraat om op pad te gaan om de fles bubbels en nieuwjaarsrolletjes te bezorgen. “Sommige kinderen waren nog in de pyjama. Zo leuk die verbaasde gezichten. Natuurlijk keurig op afstand presenteerden we de attentie”, vertelt leerkracht Tamara Boomkamp. “Fijn dat we dit werkje als team deden. Helemaal als je dan die blije gezichten even in het echt ziet.”

Open dag
Door corona komt de open dag te vervallen. Ouders kunnen via e-mail directie@opdnesch.nl een afspraak maken om de school te bezoeken voor meer informatie.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden