<p>Winnaar van de kerstballenactie in de categorie kinderen werd Puck Roosenboom uit Neede. Foto: PR</p>

Winnaar van de kerstballenactie in de categorie kinderen werd Puck Roosenboom uit Neede. Foto: PR

Decemberactiviteiten Neede groot succes

NEEDE - De gezamenlijke kerstactiviteiten van de Historische Kring, VVV, PKN, Jimmy’s en de Ondernemers Vereniging Neede zijn ondanks de coronamaatregelen een groot succes geworden. Alle betrokkenen kijken dan ook met een positief gevoel terug op de feestmaand.

De Historische Kring toverde de Oale Smederieje om tot een kerstlocatie met kerststal. Her en der werden werden ter verhoging van de dorpssfeer kerstbomen gezet, met de grote boom op het kerkplein als hoogtepunt. Veel particulieren gaven daarnaast gehoor aan de oproep van de VVV om hun huis, tuin of straat in kerstsfeer te versieren. Dat leverde prachtige taferelen op waarvan veel wandelaars genoten.
De Ondernemers Vereniging organiseerde een kerstballenwedstrijd. Vele centrumondernemers hadden hun etalage versierd met kerstballen, waarvan er eentje rood was. Wie het aantal rode ballen goed geteld had, kon een mooie prijs winnen. Zaterdag 9 januari jl. werden de prijswinnaars in het zonnetje gezet. In de categorie kinderen werd de actie gewonnen door Puck Roosenboom.

Decemberactie verlengd
Vanwege de lockdown heeft de Ondernemers Vereniging haar Decemberactie verlengd tot 26 januari. Bij alle aankopen worden tot die datum deelnamebonnen uitgereikt. Voor de extra trekking stelt de vereniging Needse cadeaubonnen beschikbaar. Kijk voor de winnaars van de trekkingen op 4, 21 en 30 december op de site of de Facebookpagina van de OndernemersVereniging. Hier zijn ook de hoofdprijswinnaars te vinden.


www.needseondernemers.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden