De SFB laat jongeren mountainbiken. Foto: PR Sportfederatie

De SFB laat jongeren mountainbiken. Foto: PR Sportfederatie

Gratis mountainbiketocht voor jongeren van 12 t/m 18 jaar

Algemeen

BERKELLAND - Een gratis mountainbike-activiteit voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar (meiden en jongens) die in Berkelland wonen of naar school gaan. Dat organiseert de Sport Federatie Berkelland (SFB) in het kader van de SFB Winterspelen. De mountainbakers starten op woensdagmiddag 27 januari om 14.30 uur bij Sportwijzer BV, gelegen aan de Mors 15 te Eibergen.

De tocht in de buurt van Eibergen zal anderhalf tot twee uur duren. Wie zelf een mountainbike en/of helm heeft wordt verzocht deze mee te brengen. Een bidon met drinken en iets te eten, zoals een banaan is ook handig. Verder is het gezien de temperatuur verstandig handschoenen en meerdere lagen kleding aan te doen. Het dragen van een helm is verplicht. Deze kan geleend worden van de SFB.
Aanmelden tot uiterlijk dinsdag 26 januari om 12.00 uur door een appje te sturen naar 0545-476727. Vermeld hierin naam, leeftijd, school en woonplaats. Wie een ATB-fiets wil lenen moet zijn of haar lichaamslengte doorgeven.
Degenen die de Berkelland-jongerenapp gebruiken zijn als eerste op de hoogte van de activiteiten van de SFB. Vragen: e-mail naar john@sportfederatieberkelland.nl. Meer info op de website.


www.sportfederatieberkelland.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant