Repair Café Berkelland voor reparaties, slijpwerk en horlogebatterijen

Algemeen

Repair Café Berkelland voor reparaties,
slijpwerk en vervangen horlogebatterijen

BORCULO - Juist in deze tijd worden veel huis,- tuin- en keukenapparaten vaker gebruikt. Men is veel meer in- en om het huis druk doende: in de tuin, keuken of hobbyruimte. Zo worden ook meer apparaten en (tuin)gereedschappen belast en gebruikt.

Het Repair Café Berkelland repareert en slijpt ook in deze pittige tijden. Per bezoek is één persoon toegestaan. De bezoeker kan slechts spullen brengen en ophalen. Aanname van apparaten ook door één persoon. Het Repair Café Berkelland repareert ook juist nu enkel op afspraak. Deze worden ruim ingepland, zodat mensen die spullen komen brengen of ophalen elkaar niet tegenkomen. De bezoekers wordt vriendelijk verzocht om de-anderhalve-meter afstand te respecteren én een mondkapje te dragen.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken- apparaten, het vervangen van horlogebatterijen en defecte Senseo en Nespresso apparaten.

Repair Café Berkelland heeft inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte- en nieuwe onderdelen. Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, gutsen, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen kan men bij het Repair Café Berkelland terecht, waar deze weer professioneel perfect scherp worden gemaakt.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn in principe gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag tot en met zaterdag telefonisch of per mail.


06-57 977 625

0545-28 79 15

repaircafeberkelland@kpnmail.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant