De verrassingsbox wordt gevuld. Foto: PR
De verrassingsbox wordt gevuld. Foto: PR
video

Verrassende samenwerking tussen EOV en sportverenigingen

Algemeen

EIBERGEN - Coronatijd dwingt de ondernemers steeds creatiever te zijn en motiveert tot samenwerken. Wouter Emsbroek, medewerker van fietsenwinkel Profile Bleumink, plaatste een oproep naar de EOV ondernemers in het centrum van Eibergen. Het idee is ontstaan om de ondernemers die gesloten zijn te ondersteunen en een financiële impuls te geven. Om dit echt op een ludieke manier te realiseren zijn de ondernemers gaan samenwerken. Na een aantal online vergaderingen met enthousiaste ondernemers uit het centrum, is het idee ontstaan een gezamenlijke verrassingsbox te maken. “We wilden een doos maken vol mooie producten uit Eibergen. Het idee is uitgewerkt en dat heeft zeer positief uitgepakt. De Verrassend Eibergen Box is vanaf vandaag te koop”, aldus Wouter.

Vanaf 9 februari tot en met 25 februari kan iedereen kiezen uit drie verschillende verrassingsboxen. Ruim 35 verschillende ondernemers zijn aangesloten bij de box. Bij aankoop van een box steun je direct de ondernemers. Een aantal ondernemers heeft er voor gekozen te sponsoren en steunen hiermee direct hun zwaar getroffen collega-ondernemers. Tijdens de ontwikkeling van de box kwam er extra hulp vanuit de sportverenigingen. Ook de sportverenigingen werken samen en zijn daarmee van toegevoegde waarde in de box. De box zal een cadeautje zijn om te krijgen, want de cliënten van Estinea TopArt zullen de dozen gaan beschilderen.

“We gaan niet verklappen wat er precies in de boxen zit, want dan is het geen verrassing meer! Je kan een brons, zilver of gouden box bestellen. Ze zijn ieder van een andere waarde. We verwachten dat de box leuk is om weg te geven, maar ook gewoon leuk is om zelf uit te pakken. We zouden geen ondernemer zijn wanneer we onze klanten niet iets extra’s zouden geven”, zegt Eelke Hasselo van hobbywinkel Eeks. “In iedere box zit veel meer waarde, dan de klant er werkelijk voor betaalt. Dat maakt de box extra aantrekkelijk.”

Vanaf 9 februari kan iedereen via de website www.ineibergen.nl/box de Verrassend Eibergen Box bestellen. In de week van 1 maart zullen alle bestelde boxen bezorgd worden door de verschillende ondernemers en vrijwilligers.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant