Marcel Nijhof is de Zlimthuis-expert die de demonstratie verzorgt. Foto: PR
Marcel Nijhof is de Zlimthuis-expert die de demonstratie verzorgt. Foto: PR Carlo Stevering

Kruiswerk biedt persoonlijke demonstratie traplift

Algemeen

ACHTERHOEK - Als traplopen niet meer zo makkelijk gaat, kan de trap een grote hindernis worden. Een traplift biedt dan dé oplossing. Dit is vaak een flinke investering, dus hoe fijn is het dan om eerst zelf te kunnen ervaren hoe een traplift werkt. Daarom biedt Kruiswerk iedereen die geïnteresseerd is in een traplift een gratis testrit aan in de Belevingswoning aan de Ruyslaan 18 in Doetinchem.

Woongemak
In de Belevingswoning in Doetinchem ervaren bezoekers hoe (simpele) woningaanpassingen van het Zlimthuis-assortiment van Kruiswerk het woongemak kunnen vergroten. Er staat dan ook een werkende traplift van Otolift. De beslissing over de aanschaf van een traplift neem je niet zo maar. Hier komt het een en ander bij kijken. Daarom is er doorgaans de behoefte om een traplift eerst eens uit te proberen. Op die manier ervaar je de bijdrage van de traplift aan de mobiliteit in huis en hoe deze praktisch werkt.

Zien, ervaren en doen
Kruiswerk biedt de mogelijkheid om op afspraak de traplift te ervaren. Op die manier kunnen ook gerichte en vaak persoonlijke vragen gesteld worden aan de Zlimthuis-expert en ervaart men of een traplift ook in de eigen situatie geschikt is. Wie meer wil weten hierover, kan gerust bellen met Kruiswerk, ook om een afspraak te maken: tel. 0314 357 430.

Veilig, comfortabel en zelfstandig wonen
De demonstratie vindt plaats in de Belevingswoning in Doetinchem. In deze woning zijn naast de traplift andere woonoplossingen van Zlimthuis te vinden die het wooncomfort verbeteren, de veiligheid vergroten en het mogelijk maken om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Afspraken vinden plaats met inachtneming van de maatregelen die op dat moment gelden omtrent het coronavirus (COVID-19).


https://www.otolift.nl/

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede