Buurtbus 199 rijdt weer

Algemeen

EIBERGEN/REKKEN - Vanaf 8 maart rijdt buurtbus 199 weer tussen Eibergen/Rekken en Haaksbergen. De dienstregeling is ongewijzigd.

Vanaf half maart t/m februari heeft de bus stil gestaan. Voor de reizigers en voor de chauffeurs een lange en vervelende tijd. Het zal niemand dan ook niet verbazen, dat alle vrijwillige chauffeurs weer graag aan de slag gaan.
Met de bus is in het afgelopen jaar van alles gebeurd. Er is een kuchscherm, een ventilatie-unit en een HEPA-filter geplaatst om chauffeur en passagiers zoveel mogelijk veiligheid te bieden.

Alle Corona-aanpassingen zijn door TNO getest en door de RDW goedgekeurd. Bovendien wordt de bus na elke rit gedesinfecteerd door de chauffeur. Betalen en inchecken gaat ook gemakkelijker. Men kan eenvoudig een kaartje betalen of inchecken op één apparaat in de bus.

Het tarief: 2,40 euro/1,75 euro (gereduceerd tarief t/m 11 jaar en 65+) voor een enkele rit, 21,80 euro/14,20 euro (gereduceerd tarief tot en met 11 jaar en 65+) voor een 10-rittenkaart. Voor passagiers van 13 jaar en ouder is een mondkapje verplicht.

Voor meer informatie: tel. 9292 of 0545-477780.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede