Rara....wat zit hier achter? Foto: SJB

Rara....wat zit hier achter? Foto: SJB

PR SJB

Jubilerend SJB zit achter mysterie ‘Sleutel van Beltrum’

Algemeen

BELTRUM - Al enige weken trekt een bijzondere facebookpagina de aandacht van de inwoners van Beltrum en omstreken. De pagina, De Sleutel van Beltrum, wekt de nieuwsgierigheid van kinderen en hun ouders. Elke zaterdagochtend verscheen er een foto van een kleine sleutel, die geplaatst werd op een plek in Beltrum of Voor-Beltrum onder de uitdaging ‘Wie het sleuteltje als eerste vindt….'

Wat de actie inhield en wat er achter zit, was tot nog toe onbekend. Maar langzamerhand wordt duidelijk dat dit alles te maken heeft met het 10-jarig jubileum van SJB (Stichting Jongerenwerk Beltrum). Ondanks deze bijzondere tijden, wil men het jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Bronnen binnen SJB melden dat er op zaterdag 13 maart iets zal gaan gebeuren. “Dit zal te volgen zijn via een live-stream op genoemde facebookpagina,” laat een SJB’er weten.
Dezelfde bron geeft aan dat de inwoners van Beltrum na zaterdag de brievenbus goed in de gaten moeten houden. “Bij de bezorging van de Groenlose Gids/Achterhoek Nieuws zal een bijzondere verrassing zitten. Deze wordt de inwoners aangeboden door het jubilerende SJB.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant