Thuiswerken en kinderen thuis van school: dat zorgt voor veel drukte. Foto: Maria Sbytova
Thuiswerken en kinderen thuis van school: dat zorgt voor veel drukte. Foto: Maria Sbytova

Een handje in huis biedt drukke gezinnen wat ruimte

Algemeen

ACHTERHOEK - “Het was hier maandenlang een gezellige chaos. Twee thuiswerkende ouders en twee kinderen die elke dag thuis online lessen volgen. Het scheelt dat de jongste nu weer naar school mag”, geeft Robbert van der Berg met een glimlach toe. “We hebben er nu nog een die het grootste deel van de week thuis de lessen volgt. Daarnaast zijn Marjan en ik nog steeds dagelijks thuis aan het werk en is er weinig ruimte om alle huishoudelijke taken uit te voeren. We hebben nu sinds kort een extra handje in huis van Kruiswerk om die druk van de ketel te halen en dat bevalt ons prima", aldus Robbert.

En zoals het gezin van Robbert zijn er veel in onze regio. Druk met de dagelijkse dingen en tijd te kort. Robbert kwam op het idee om Kruiswerk in te schakelen voor praktische hulp. “Onze hulp komt een paar uurtjes in de week schoonmaken en inmiddels hebben we ook de kapper aan huis gehad. Dat was echt super, in een keer met zijn allen op een avond geknipt. Snel en goed geregeld. En als we straks wat klusjes in huis hebben die we zelf niet kunnen oplossen, bel ik ook het Kruiswerk. Zo is er altijd wel een oplossing”, geeft Robbert tevreden aan.

Naast huishoudelijke hulp, biedt Kruiswerk tientallen diensten aan huis. En mocht er iets vervelends gebeuren, dan zorgt het lidmaatschap er ook voor dat iemand acute hulp kan krijgen, en zo verzekerd is van snelle hulp. De kosten van het lidmaatschap bedragen jaarlijks € 19,50 per gezin. Kruiswerk is daarmee een betaalbare aanvulling op de zorgverzekering, voor thuis- en/of kraamzorg. Aanmelden als lid kan door een belletje naar 0314 357 430 of via de website.


kruiswerk.nl/gezin

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede