Webinar over schone lucht. Foto: Jazza RGB Stock

Webinar over schone lucht. Foto: Jazza RGB Stock

Webinar Schone lucht in Gelderland op 31 maart

Algemeen

GGD en RIVM aan het woord

REGIO - Op woensdag 31 maart, van 19.30 -21.00 uur houdt Natuur en Milieu Gelderland een webinar over schone lucht in Gelderland. Gastsprekers zijn Moniek Zuurbier van GGD Gelderland en Hester Volten van RIVM.

Deelnemers krijgen inzicht in de luchtkwaliteit van Gelderland, de bronnen en wat er aan gedaan kan worden. Deelname is gratis. Opgeven kan op via de website.

Op welke plekken zijn er hoge concentraties en wat zijn daarvan de bronnen? Wat betekent dit voor onze gezondheid en wat wordt er aan gedaan? Hoe kan een burgermeetnet helpen? En hoe werkt Natuur en Milieu Gelderland aan dit thema? Dit komt allemaal aan bod tijdens het webinar. Ook worden er zoveel mogelijk vragen van de deelnemers beantwoord.

De laatste tijd is er veel aandacht voor stikstof en de overlast van houtrook. En landelijk is er een Schone Lucht Akkoord opgesteld, dat ook ondertekend is door diverse Gelderse gemeenten en de provincie Gelderland. Natuur en Milieu Gelderland biedt deze webinar aan in de reeks Geef om Gelderland.


www.natuurenmilieu
gelderland.nl/geef-om-gelderland

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede