Vrijwel alle muziekstijlen zijn te vinden op het festival. Foto: Jessie Kamp

Vrijwel alle muziekstijlen zijn te vinden op het festival. Foto: Jessie Kamp

Kaartverkoop voor Mañana Mañana van start

Algemeen

ACHTERHOEK - De kaartverkoop voor festival Mañana Mañana van start gegaan, volgens de organisatie omdat er 'voldoende springstof in de lucht hangt voor een explosie van liefde en vrijheid' aankomende zomer. Want alhoewel nog niet duidelijk is wanneer, is één ding wel zeker; er gaan weer feestjes komen. Een deel van het programma is al wel bekend, de locatie nog niet, maar kaarten kopen kan al wel.

Bij de Feestfabriek Alles Komt Goed BV, de organisatie van Mañana Mañana, denken ze dat het wel eens een wilde zomer kan worden. Het festival is verplaatst naar 12, 13, 14 en 15 augustus. "Nu ouderen en de meest kwetsbare groepen gevaccineerd worden, komt onze vrijheid steeds meer in zicht. We roepen iedereen dan ook op om zich klaar te maken voor de derde Summer of Love, na die van de hippies in 1967 en die van de ravers in 1988. Een Mañana-ticket maakt je onderdeel van die mogelijke Summer of Love, mis het dus niet...", aldus De Feestfabriek.

Een aantal acts die voor de editie van 2020 waren geboekt schuiven mee naar 2021. De reeds bekende namen zijn te vinden op de website. Mañana Mañana is een vier dagen durend geestverruimend festival met camping, waar duizenden nieuwsgierige levensgenieters van heinde en verre zich verzamelen. Het is een gekke paradox tussen ‘veel te doen’ enerzijds en totale ongedwongenheid anderzijds.


www.mananamanana.eu/tickets

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede